Au spray-urile efect in tratarea ejacularii precoce?

Aproape fiecare barbat s-a intrebat cum sa previna ejacularea precoce. Este considerata o problema umilitoare, una care poate schimba cursul relatiei cu partenera.
Recent se discuta si li se face multa publicitate spray-urilor care te pot ajuta sa rezisti mai mult. S-a zis chiar ca poti ajunge la performanta sa rezisti de 6 ori mai mult in timpul unui act sexual. Suna ca un miracol, dar oare au intr-adevar efect in tratarea ejacularii precoce?
Potrivit studiilor publicate si mediatizate intens, aceste tratamente au efect. Se pare ca pentru majoritatea barbatilor este posibil sa isi creasca performanta sexuala de la cateva secunde la cateva minute. Dar pot aparea si anumite efecte secundare, care trebuie cantarite bine inainte de a apela la ajutorul acest tip de tratament.
Lipsa spontaneitatii. Cremele si spray-urile trebuie aplicate cu cateva minute inainte de momentul in care intentionezi sa ai contact sexual pentru a putea inlatura ejacularea precoce. Aceasta poate insemna ca viata ta intima sa urmeze un plan strict, si ca sexul sa fie programat. Va fi dificil sa aveti la dvs tratamentul oriunde va duceti.
Efectul este transmis si partenerei. In timp ce reducerea senzatiilor la nivelul penisului poate fi importanta, unele femei pot de asemenea sa resimta mai putina stimulare la nivelul vaginului. Multi afirma faptul ca, daca nu sunt aplicate conform instructiunilor, si anume sa fie aplicate cu cateva minute inainte de actul sexual si sa fie sterse complet de pe penis inainte de penetrare, acelasi efect de amorteala va fi resimtit si de partenera.
Gustul. Acest medicament este insotit de un gust perceptibil si nu foarte placut si poate fi destul de greu ca partenera ta sa gaseasca sexul oral la fel de placut ca inainte.
Jena. Imaginati-va situatia in care ati ajunge in dormitorul fetei visurilor voastre si ar trebui sa ii explicati de ce v-ati oprit din preludiu si de ce va aplicati pe penis o crema sau un spray.
Exista o metoda mai buna. In loc sa apelati la metode chimice pentru a va ajuta sa preveniti ejacularea precoce, iti poti antrena corpul sa controleze mai bine stimularea, senzatiile si raspunsurile sexuale. Poti apela si la cunoscutele exercitii Kegel si Kegel inversate, al caror efect benefic in tratarea ejacularilor precoce este confirmat de multi.
Printre cauzele ejacularii precoce se numara si factorii psihologici , precum anxietatea, frica sau vina. Problemele din cadrul relatiei sau anxietatea legata de performanta sunt de asemenea cauze comune ale ejacularii precoce.